Loopbaancoaching

Voor wie?

Voor werknemers en zelfstandigen, tussen 30 en 55 jaar op zoek naar:
* een nieuwe wending na burn-out * een meer zingevende job * bewust worden van je talenten en kwaliteiten * meer balans tussen werk en privé * een oplossing voor blokkades bij het zelfstandig worden
* ...

Loopbaancheques

Kijk bij de VDAB na of je recht hebt op loopbaancheques. Heb je een job, dan kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques als je aan de nodige voorwaarden voldoet. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque.

Gebruikte tools

Naast mentale formats gebruik ik vaak creatieve formats waardoor het mogelijk is om op heel korte tijd authentieke informatie uit het lichaam te halen naar loopbaanvragen toe. Mijn mosterd haal ik uit de vele verschillende opleidingen die ik volg(de), mijn eigen pad als topsporter in het judo en mijn persoonlijk leven, de ontmoetingen in binnen -en buitenland met verschillende mensen uit mijn vakgebieden en mijn eigen expertise die ik opbouwde doorheen mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groep.

Loopbaancoaching wordt uitgevoerd in samenwerking met Wijs Werken, een erkend loopbaancentrum bij de VDAB.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik best een afspraak maken?

Een afspraak kan je het best vasleggen  via info@sabinvancrombrugge.com

Tijdens de sessies wordt geen telefoon aangenomen. Indien je telefonisch bereikt wil worden laat dan gerust een berichtje na en ik bel dan zo vlug mogelijk op.

 

 

Hoe worden de sessies opgebouwd?

Vooraleer je start met de loopbaanbegeleiding kan je eerst bellen of mailen voor een gratis intake gesprek om te kijken of het volgen van de loopbaanbegeleiding iets voor jou is vooraleer je je loopbaancheque bij de VDAB aanvraagt. 

In een eerste sessie wordt de loopbaanvraag duidelijk gesteld en bekijken we de mogelijkheden van het verdere verloop van de loopbaanbegeleiding. 

Door middel van een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) worden de verschillende stappen gezet naar jouw loopbaanvraag toe. 

Naast het meewandelen op je pad tijdens de sessies worden heel wat praktische tips en oefeningen meegegeven naar huis zodoende dat je gaandeweg meer inzichten krijgt in de te volgen stappen naar jouw loopbaanvraag toe. 


Wanneer kan ik een afspraak vastleggen?

Afspraken zijn mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8u30 en 15u, en tussen 18u en 22u. Op woesdag zijn er enkel afspraken mogelijk in de voormiddag tussen 8u45 en 11u45

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Normaal gezien start je met 4 uur begeleiding, aangevuld met opdrachten voor thuis. Indien na deze 4 uur begeleiding blijkt dat er zich een nieuwe topic aandient of de begeleiding verder uitgediept dient te worden kunnen nog eens 3 uur begeleiding aan de orde zijn. 

Hoe kan ik de prakijk het best bereiken?

Onderaan op elke pagina van de website kan je de contactgegevens en een map vinden. 

Er is parking voorzien voor de praktijk

Tarieven

Coachingsessie: 50 euro per sessie (1u)

Loopbaancheques: 40 euro/4u en 80 euro/7u

Contacteer