over mij

Wie ben ik?

Ik kan mezelf omschrijven als een duizendpoot op gebied van alles wat met gezondheid en levensvreugde te maken heeft. Mijn zelfstandige praktijk bestaat uit verschillende onderdelen van de kinesitherapie, psychologische begeleiding en coaching van mensen omtrent allerlei levensvragen.  Daarnaast geef ik in groep familie -en systeem opstellingen, flow of life traumaopstellingen ,een jaartraject voor alleen geboren tweelingen, groeitrajecten rond eigenwaarde, relaties en levensmissie. 

 

Naast mijn job die ik met passie uitoefen ben ik mama van 1 zoon en 2 dochters. Een hele klus als je het mij vraagt, als het op balans privé-werk aankomt. Gelukkig kan ik rekenen op mijn man die mee helpt aan het schrijven van mijn verhaal. Mijn passies buiten het werken met mensen om zijn voornamelijk bijleren, Barcelona en genieten van alle facetten die het leven te bieden heeft.

Mijn missie

Mijn missie is mensen die het even moeilijk hebben, die het leven als een last zien en de verbinding met zichzelf en de omgeving ergens onderweg kwijtgeraakt zijn terug naar zichzelf te brengen, te verbinden met zichzelf en de omgeving en het leven weer te leren omarmen. Kortom, mensen terug in verbinding brengen met wie ze werkelijk zijn 

Werkwijze

Voor mij is ieder persoon uniek en op die manier wil ik helpen schrijven aan jouw succesverhaal. Ik bekijk elke vraagstelling dan ook vanuit een uniek individueel kader. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van mentale formats maar gebruik ik vaak creatieve formats waardoor het mogelijk is om op heel korte tijd authentieke informatie uit het lichaam te halen naar loopbaanvragen toe. Mijn mosterd haal ik uit de vele verschillende opleidingen die ik volg(de), mijn eigen  pad als topsporter in het judo en mijn persoonlijk leven, de ontmoetingen in binnen -en buitenland met verschillende mensen uit mijn vakgebieden en mijn eigen expertise die ik opbouwde doorheen mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groep.

Kenmerkend voor de begeleiding

De begeleiding wordt gekenmerkt door deskundigheid op maat en een authentiek en warm contact in een veilige omgeving.
Flow en leven staan centraal, met een lach en een humoristische kwinkslag.
Ik ontmoet je graag, van mens tot mens, van hart tot hart: welkom.

Diploma’s en opleidingen

 • Kinesitherapeut
 • Master in de klinische psychologie
 • Relaxatietherapeut
 • Traumatherapeut
 • Rouwtherapeut
 • Familie -en systeemopsteller
 • HSP en Indigo coach
 • Visualisatie (IG) coach
 • Integrale life coach
 • Stress -en burn-out/Bor-out coach
 • Loopbaancoach

‘’You don’t have to see the whole staircase, just take the first step” – Martin Luther Ki Terug

 

"Als je een regenboog wil zien heb je ook de regen nodig."
foto van Sabin Vancrombrugge
Sabin Van Crombrugge .

Contacteer